Jalkasärky? Apua jalkakipuun Bodiumin alaraaja-analyysillä

Bodium alaraaja-analyysi

APUA ARKEEN ASKELKLINIKALTA

Olemme jalkojemme päällä joka päivä, ja monesti vieläpä aivan koko päivän. Asentovirheet jaloissamme heijastavat virheasennon seuraukset ylöspäin muualle kehoomme.

Pieni asentovirhe alaraajoissa voi säteillä tuskallisena kipuna vaikkapa alaselän alueelle, suuremman asentovirheen aiheuttamista ongelmista puhumattakaan. Ongelmat eivät välttämättä ilmaannu heti, vaan niiden oireilemisessa saattaa kestää hyvinkin kauan. Asentovirhe on lähes poikkeuksetta korjattavissa, sillä monesti kysymyksessä on yksinkertaisesti opittu huono tapa toimia ja liikkua.

Bodiumin Askelklinikan alaraaja-analyysissa alaraajaongelmiin perehtynyt fysioterapeutti kartoittaa kävely- ja juoksutekniikan sekä jalkojen rakennepoikkeavuudet. Luota siis tuki- ja liikuntaelimistön asiantuntijaan ja ammattilaiseen, kun kyse on niin tärkeästä asiasta kuin kehosi asennosta ja liikkumisesta!

ASENTOVIRHEIDEN HOITO

Korjaavat toimenpiteet liittyvät askelluksen parantamiseen, ja keinoja vaikuttaa on paljon. Jo omatoimisella liikkuvuutta ja tukilihasten toimintaa parantavalla harjoittelulla voidaan saada erittäin hyviä tuloksia. Manuaalisilla käsittelyillä, oikeilla jalkinevalinnoilla sekä tarvittaessa yksilöllisillä tukipohjallisilla voidaan edelleen hoitaa virheellistä jalan asentoa hyvin tehokkaasti.
Kohdennetulla hoidolla päästään parhaisiin mahdollisiin tuloksiin. Bodiumin alaraaja-analyysissä tutkitaan askellus henkilökohtaisesti ja yksityiskohtaisesti. Jokaisen asiakkaan hoito räätälöidään täysin alaraaja-analyysissä saatujen tulosten perusteella!

Käytössämme on suomalainen Footbalance-pohjallismallisto, ja valikoimissa on myös Footbalance Medical -tukipohjallisia.  Footbalance Medical -pohjalliset on suunniteltu tukemaan ja ohjaamaan jalan toimintaa tavallisia pohjallisia tehokkaammin. Pohjallisten valinta tehdään yhdessä Bodiumin asiantuntijan kanssa. Oikeiden pohjallisten valinta on tärkeää.

Muotinotto on tukipohjallisprosessin tärkein vaihe, sillä meidän jokaisen keho on erilainen ja toimiikin eri lailla muihin verrattuna. Meillä muotinoton tekee aina jalkaongelmiin perehtynyt fysioterapeutti.

Bodiumin alaraaja-analyysipalvelut ovat saatavilla seuraavilta klinikoilta. Löydät toimipistekohtaiset tiedot navigaatiosta YHTEYSTIEDOT-kohdasta.

HELSINKI: Bodium Helsinki Kaivopiha
TAMPERE: Bodium Tampere
JYVÄSKYLÄ: Bodium Jyväskylä
KUOPIO: Bodium Kuopio
IISALMI: Bodium Iisalmi
VARKAUS: Bodium Varkaus