Jalkasärky? Apua jalkakipuun Bodiumin alaraaja-analyysillä

Bodium alaraaja-analyysi

APUA ARKEEN ASKELKLINIKALTA

Olemme jalkojemme päällä joka päivä, ja monesti vieläpä aivan koko päivän. Asentovirheet jaloissamme heijastavat virheasennon seuraukset ylöspäin muualle kehoomme.

Pieni asentovirhe alaraajoissa voi säteillä tuskallisena kipuna vaikkapa alaselän alueelle, puhumattakaan suuremman asentovirheen aiheuttamista ongelmista. Ongelmat eivät välttämättä ilmaannu heti, vaan niiden oireilemisessa saattaa kestää hyvinkin kauan. Asentovirhe on lähes poikkeuksetta korjattavissa, monesti kysymyksessä onkin yksinkertaisesti huono opittu tapa toimia ja liikkua.

Bodiumin Askelklinikan alaraaja-analyysissa alaraajaongelmiin perehtynyt fysioterapeutti kartoittaa kävely- ja juoksutekniikan sekä jalkojen rakennepoikkeavuudet. Luota siis tuki- ja liikuntaelimistön asiantuntijaan ja ammattilaiseen, kun kyse on niinkin tärkeästä asiasta, kun kehosi asennosta ja liikkumisesta!

ASENTOVIRHEIDEN HOITO

Korjaavat toimenpiteet liittyvät askelluksen parantamiseen, ja keinoja vaikuttaa onkin paljon. Omatoimisella liikkuvuutta ja tukilihasten toimintaa parantavalla harjoittelulla voidaan jo yksistään saada erittäin hyviä tuloksia. Manuaalisilla käsittelyillä, oikeilla jalkinevalinnoilla sekä tarvittaessa yksilöllisillä tukipohjallisilla voidaan hoitaa edelleen virheellistä jalan asentoa hyvin tehokkaasti.
Kohdennetulla hoidolla päästään parhaisiin mahdollisiin tuloksiin. Bodium alaraaja-analyysissä tutkitaan askellus henkilökohtaisesti ja yksityiskohtaisesti. Jokaisen hoito räätälöidään täysin alaraaja-analyysissä saatujen tulosten perusteella!

Käytössämme on suomalainen Footbalance -pohjallismallisto, valikoimissa on myös Footbalance Medical -tukipohjallisia. Medical -pohjalliset on suunniteltu tukemaan ja ohjaamaan jalan toimintaa tavallisia pohjallisia tehokkaammin. Oikeiden pohjallisten valinta tehdään yhdessä DBC Klinikan asiantuntijan kanssa. Oikeiden pohjallisten valinta on huiman tärkeää.

Muotinotto onkin tukipohjallisprosessin tärkein vaihe, meidän jokaisen keho kun on erilainen, ja vieläpä toimii täysin eri lailla muihin verrattuna. Meillä muotinoton suoritaa aina jalkaongelmiin perehtynyt fysioterapeutti.

Bodium alaraaja-analyysi palvelut ovat saatavilla seuraavilta klinikoilta. Löydät toimipistekohtaiset tiedot navigaatiosta YHTEYSTIEDOT -kohdasta.

HELSINKI: Bodiumklinikka Kaivopiha
TAMPERE: Fysio Koskiklinikka Bodium
JYVÄSKYLÄ: Jyväskylän Fysioterapia Bodium
KUOPIO: Bodium Kuopio (Technopolis)
IISALMI: Bodium klinikka Iisalmi
VARKAUS: Bodium klinikka Varkaus