Fysioterapia Kouvola, Bodium Manski Kouvola

Bodium Kouvola

Kauppalankatu 14
45100 Kouvola

Ajanvaraukset 029 123 7000
Varaa aika verkosta

Aukioloajat
ma-to: 8:00 – 18:00
pe: 8:00 – 14.15 (sopimuksen mukaan)

Lisätietoa

Toimipisteemme sijaitsee kävelykatu Manskilla osoitteessa Kauppalankatu 14, Kauppakeskus Manskia vastapäätä. Sisäänkäynti tapahtuu Heimosen kengän viereisestä ovesta. Toimitilamme sijaitsee 2. kerroksessa, klinikalle on esteetön kulku ja hissinkäyttömahdollisuus. Lähimmät parkkipaikat ovat kävelykatu Manskin yläpäässä, torin ja kaupungintalon paikoitusalue. Parkkeerata voi pysäköintikiekon avulla. Lisäksi parkkitilaa löytyy kauppakeskus Hansan parkkitalosta.

Bodium-konseptin mukaisesti olemme keskittyneet tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Lisäksi palveluihimme kuuluu manuaalinen terapia.  Terapiamuotoina käytetään mm. manuaalisia tekniikoita ja terapeuttista harjoittelua.
Tarjoamme yksilöfysioterapiaa sekä ryhmäohjausta (pienryhmät sekä harjoitusklinikkaryhmät). Fysioterapiassa toteutamme aktiivista hoitolinjaa, eli jo hoitojakson alkuvaiheessa ja etenkin akuutin kivun hellittäessä lisäämme harjoittelua. Omatoimisen liikkumisen jatkaminen varmistaa pitkäaikaiset hoitotulokset. Fysioterapiassa käytämme vankkaan käytännön kokemukseen ja näyttöön perustuvia hoitomuotoja.

Ajatuksenamme on, että laaditaan asiakkaan kanssa yhdessä tavoitteet ja kannustamme omatoimiseen harjoitteluun. Luomamme ilmapiiri Bodiumilla toivottavasti lisää asiakkaan motivoitumista omatoimiseen harjoitteluun ja samalla ennalta ehkäisee ongelmien uusiutumisen. Ohjattua harjoittelua on mahdollista jatkaa edulliseen hintaan hoitosarjan jälkeisessä harjoitusklinikassa.

Asiantuntijat

Klinikkavastaava
Ulla Niemi
ulla.niemi(at)bodium.fi

Fysioterapeutit
Ulla Niemi, fysioterapeutti, OMT-erik., urheilufysioterapeutti
Teemu Ripatti, fysioterapeutti

Palvelutarjonta

Palvelujamme mm.

  • Yksilöllinen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia ja kuntoutus
  • Fysioterapiaryhmät, pienryhmät
  • Jatkoharjoittelu Bodium-salilla, harjoitusklinikka
  • Manuaalinen terapia
  • Kinesioteippaukset
Ajankohtaista

KOUVOLAN DBC KLINIKKA ON ANSAINNUT SUOMEN YRITYSVALIOT RY:N VUODEN 2016 PARASTA PALVELUA -SERTIFIKAATIN!

Asiakastyytyväisyyskyselyn kokonaistuloksen arvosana ylsi erinomaiselle tasolle (4,6/5,0) ja ISO KIITOS siitä kuuluu kaikille teille ihanille asiakkaillemme! Myös jatkossa haluamme tuottaa parasta palvelua kaikille sekä jo tutuille että uusille asiakkaillemme! Tervetuloa kuntoutumaan toivottavat Ulla ja Irene.

Fysioterapia on parasta lääkettä useimpiin selkä-, niska, olkapää- tai polvivaivoihin. Tervetuloa asiantuntevalle fysioterapeutille vaikka ilman lääkärin lähetettä.