Fysioterapia Kouvola, Bodium Manski Kouvola

Bodium Kouvola

Kauppalankatu 14
45100 Kouvola

Ajanvaraukset 029 123 7000
Varaa aika verkosta

Aukioloajat
ma-to: 8:00 – 18:00
pe: 8:00 – 14.15 (sopimuksen mukaan)

Bodium Kouvola on Kouvolan kaupungin fysioterapiapalvelusetelin palveluntuottaja! Katso lisää osoitteesta www.parastapalvelua.fi.

Lisätietoa

Toimipisteemme sijaitsee kävelykatu Manskilla osoitteessa Kauppalankatu 14, Kauppakeskus Manskia vastapäätä. Sisäänkäynti tapahtuu Heimosen kengän viereisestä ovesta. Toimitilamme sijaitsee 2. kerroksessa, klinikalle on esteetön kulku ja hissinkäyttömahdollisuus. Lähimmät parkkipaikat ovat kävelykatu Manskin yläpäässä, torin ja kaupungintalon paikoitusalue. Parkkeerata voi pysäköintikiekon avulla. Lisäksi parkkitilaa löytyy kauppakeskus Hansan parkkitalosta.

Bodium-konseptin mukaisesti olemme keskittyneet tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Lisäksi palveluihimme kuuluu manuaalinen terapia.  Terapiamuotoina käytetään mm. manuaalisia tekniikoita ja terapeuttista harjoittelua.
Tarjoamme yksilöfysioterapiaa sekä ryhmäohjausta (pienryhmät sekä harjoitusklinikkaryhmät). Fysioterapiassa toteutamme aktiivista hoitolinjaa, eli jo hoitojakson alkuvaiheessa ja etenkin akuutin kivun hellittäessä lisäämme harjoittelua. Omatoimisen liikkumisen jatkaminen varmistaa pitkäaikaiset hoitotulokset. Fysioterapiassa käytämme vankkaan käytännön kokemukseen ja näyttöön perustuvia hoitomuotoja.

Ajatuksenamme on, että laaditaan asiakkaan kanssa yhdessä tavoitteet ja kannustamme omatoimiseen harjoitteluun. Luomamme ilmapiiri Bodiumilla toivottavasti lisää asiakkaan motivoitumista omatoimiseen harjoitteluun ja samalla ennalta ehkäisee ongelmien uusiutumisen. Ohjattua harjoittelua on mahdollista jatkaa edulliseen hintaan hoitosarjan jälkeisessä harjoitusklinikassa.

Asiantuntijat

Toimipistevastaava
Ulla Niemi
ulla.niemi(at)bodium.fi

Fysioterapeutit
Ulla Niemi – fysioterapeutti, OMT-erik., urheilufysioterapeutti
Teemu Ripatti – fysioterapeutti, OMT-erik.

Palvelutarjonta

Palvelujamme mm.

  • Yksilöllinen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia ja kuntoutus
  • Fysioterapiaryhmät, pienryhmät
  • Jatkoharjoittelu Bodium-salilla, harjoitusklinikka
  • Manuaalinen terapia
  • Kinesioteippaukset
Palveluhinnasto

Yksilöllinen fysioterapia 30 min                         39,00 €

Yksilöllinen fysioterapia 45 min                         49,00 €

Yksilöllinen fysioterapia 60 min                         59,00 €

Perumaton hoitoaika                                            50,00 €

Samana päivänä peruttu hoitoaika                 50,00 €

Fysioterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely.

Kouvolan kaupungin fysioterapian palvelusetelillä asiakkaan omavastuu on 15 €/kerta.

Ajankohtaista

KOUVOLAN DBC KLINIKKA (nyk. Bodium Kouvola) ON ANSAINNUT SUOMEN YRITYSVALIOT RY:N VUODEN 2016 PARASTA PALVELUA -SERTIFIKAATIN!

Asiakastyytyväisyyskyselyn kokonaistuloksen arvosana ylsi erinomaiselle tasolle (4,6/5,0) ja ISO KIITOS siitä kuuluu kaikille teille ihanille asiakkaillemme! Myös jatkossa haluamme tuottaa parasta palvelua kaikille sekä jo tutuille että uusille asiakkaillemme! Tervetuloa kuntoutumaan toivottavat Ulla ja Teemu.

Fysioterapia on parasta lääkettä useimpiin selkä-, niska, olkapää- tai polvivaivoihin. Tervetuloa asiantuntevalle fysioterapeutille vaikka ilman lääkärin lähetettä.