Kuntoutus - Bodium Fysioterapia

Kuntoutus

Kuntoutuksen tarkoitus on auttaa tuki- ja liikuntaelimistön vammoissa ja sairauksissa. Sillä ehkäistään niiden etenemistä ja komplikaatioiden ilmenemistä. Samalla pystytään turvaamaan toiminta- ja työkyvyn säilyvyys vammasta huolimatta. Laadimme asiakkaalle yksilöllisen kuntoutussuunnitelman, jonka puitteissa pystymme hyödyntämään oirelähtöistä ja kuntouttavaa fysioterapiaa.

Tapaturman jälkeisen kuntoutuksen tavoitteena on varmistaa sekä nopea että turvallinen vammasta toipuminen. Paras mahdollinen hoitotulos leikkauksen jälkeen voidaan saavuttaa, kun kuntoutus aloitetaan jo ennen operaatiota.

Yksilöllinen fysioterapia

Yksilöllisen fysioterapian tavoitteena on auttaa tuki- ja liikuntaelimistön oireissa ja ongelmissa. Bodiumilla käytämme tutkittuun tietoon perustuvia hoitotekniikoita, kuten tukilihaksia vahvistavia harjoitteita sekä mobilisaatiota, hierontaa ja teippausta. Hoidon onnistumisen kannalta on tärkeää tunnistaa ero akuutin oireen ja pidempään jatkuneen ongelman välillä, minkä vuoksi fysioterapeuttimme tekevät aina huolellisen alkukartoituksen tilanteestasi. Tämän perusteella luomme juuri sinulle sopivan, hoitoa ohjaavan yksilöllisen suunnitelman.