Fysioterapia Klinikka - Bodium - Vankkaa osaamista suomalaista osaamista

VANKKAA SUOMALAISTA OSAAMISTA

Bodium on suomalainen fysioterapian ja kuntoutuksen edelläkävijä. Erinomaiset hoitotuloksemme perustuvat lääketieteellisen osaamisen lisäksi asiakkaiden kurinalaiseen kuuntelemiseen ja hoidon tehokkuuden ainutlaatuiseen mittaamiseen. Kymmenet tuhannet Bodiumin tyytyväiset asiakkaat tuntevat liikkeen parantavan voiman. Bodiumin ammattilaiset ja arvostetut hoitomenetelmät löydät Suomessa jo 17 toimipisteestä 11 paikkakunnalta.

LAATULUPAUKSEMME

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti hoitokertomusten ja tutkimustulosten perusteella. Kokoamme tietoa laajasti ja analysoimme tietoa perusteellisesti – näin varmistamme tehokkaiden hoitomenetelmien luomisen.

Me Bodiumilla käytämme pelkästään tutkittuun tietoon perustuvia hoitomenetelmiä.

Seuraamme aktiivisesti sekä kotimaisia että kansainvälisiä hoitosuosituksia ja mukautamme tapaamme toimia uuden tutkimustiedon myötä. Koska seuraamme jatkuvasti toimintamme laatua, hoitotuloksemme ja asiakastyytyväisyys ovat erinomaisella tasolla. Käytössämme on yksi alan laajimmista tietokannoista, jota analysoimme tullaksemme yhä paremmaksi.

STRATEGIA JA ARVOT

Asiakaslupauksemme mukaisesti tuotamme tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä tuloksellisesti ja tehokkaasti, soveltaen fysioterapian ja kuntoutuksen parhaita käytäntöjä. Huolehdimme kanssasi kehosi hyvinvoinnista ja puhumme kehosi kieltä.

Missiomme on ”tuotamme terveyttä”, eli tuotamme sekä asiakashyötyä että yhteiskunnallista hyötyä. Kehitämme alan parhaita toimintatapoja edistämään toiminta- ja työkykyä. Visionamme on olla fysioterapia- ja kuntoutusalan johtava yritys, esikuva johon muut vertaavat itseään.

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat:

  • Haluamme tuottaa jatkuvaa hyötyä asiakkaillemme
  • Haluamme kehittyä jatkuvasti
  • Haluamme olla aktiivisia
  • Meille vastuullisuus on tärkeää.

ASIANTUNTIJAT TEKEVÄT BODIUMIN

Toimintamme perusta on osaava henkilökunta. Uusimpaan tutkimustietoon ja vankkaan käytännön kokemukseen perustuva lääketieteellinen ja hoidollinen osaamisemme edellyttää jatkuvaa kehitystä.

Vastuullisuutta on pitäytyä hoitomuodoissa, joiden vaikuttavuudesta on näyttöä. Fysioterapeuteillamme on fysioterapeutin koulutus, jonka lisäksi täydennyskoulutuksena voi olla esimerkiksi OMT-tutkinto, osteopaatin tutkinto, naprapaatin tutkinto tai Maitland-konseptin mukainen koulutus. Aktiivisen fysioterapian ja kuntoutuksen osalta fysioterapeuteillamme on käytössään alan paras tieto ja teknologia.

Bodiumilla olet todellakin osaavissa käsissä! Asiantuntijoidemme tietotaidon apuna ja tukena on laaja kerätty tieto ja niiden pohjalta kootut tutkimustulokset.

Yhteystiedot

Tuija Mattila
Toimitusjohtaja
040 675 1260

Teija Hurtta
Palvelupäällikkö
040 537 6894

Jaana Laukka
Asiakaspalvelupäällikkö
050 547 7011

Anni Järvinen
Johdon assistentti
050 445 0396

Sähköpostit
etunimi.sukunimi@bodium.fi