Pilates on Joseph Pilateksen 1900-luvulla kehittämä kehonhallintamenetelmä, jossa keskitytään kokonaisvaltaisesti kehittämään kehon POWER HOUSEa, eli rankaa ja lantiota tukevia lihaksia. Tavoitteena on saavuttaa joustavat nivelet sekä elastinen ja vahva lihaksisto, jolloin tarpeettomat jännitykset muualla kehossa vähenevät ja kehon hallinta paranee.

Kokeneet ja koulutetut ohjaajamme, jotka ovat myös fysioterapeutteja, ohjaavat laadukasta ja turvallista pilatesta Helsingin Kaivopihan sekä Jyväskylän toimipisteissämme. Suosimme pieniä ryhmäkokoja, jolloin pystymme tarvittaessa sopeuttamaan ja suuntaamaan ohjausta huomioiden jokaisen yksilölliset tarpeet.

Pilatesharjoittelussa sovellamme uusinta tietoa sekä sopivia muunnelmia liikkeistä ja siksi se sopii loistavana kehonhallinnan harjoittamismenetelmänä niin selkäkipuiselle, vähän liikkuvalle istumatyöläiselle kuin huippu-urheilijalle.

Tunneillemme pääset osallistumaan käytyäsi joko Pilates alkeiskurssin tai yksilöohjauskäynneillä, jotta saat harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn ja näin ollen ryhmässä harjoittelu on mielekkäämpää, kun perusteet ovat hallinnassa.

”Less is more”

Pilatesta tarjoaa:

Bodium Jyväskylä

Bodium Kaivopiha